[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Toužíte zpestřit večírek, kulturní nebo společenskou akci o něco, na co budou Vaši hosté s obdivem dlouho vzpomínat? Dopřejte si hmyzí degustaci s Martinem a Pavlem! Zkuste brouka na talíři!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_empty_space][vc_custom_heading text=“Live cooking“][vc_column_text]

Live-cooking se stává čím dál, tím více, vyhledávanou součástí atraktivních eventů. Většinou se touto formou prezentují gastronomické speciality, či drahá jídla. Přesně do této skupiny patří i ochutnávka hmyzích delikates. Strnulé tváře střídají odvážná gesta a smích přihlížejících zábavnému kuchtění našich specialistů. Není divu – vložit do úst červa či brouka poprvé v životě si opravdu žádá velký kus sebezapření a odvahy. Odměnou je příjemné překvapení ve formě hotové pochoutky! Je běžné, že se tak firemní večírek nebo předváděcí akce protáhne formou sdílených fotografií a videí do dalších dnů až týdnů. Ruku na srdce – kdy jste naposledy jedli cvrčka, švába nebo dokonce štíra?

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“302″ img_size=“large“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“237″ img_size=“large“][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_empty_space][vc_custom_heading text=“Co očekávat od hmyzího eventu?“][vc_column_text]

Středobodem pozornosti jsou nádoby s hmyzem Mnohý z nich lidé vidí poprvé v životě takto z blízka. Musíme uznat, že jde o nádhernou podívanou. Hmyz se opravdu nepodobá na nic příjemného, co známe.
Specialista naší agentury mluveným slovem představí každý druh, tradice a zvyklosti v různých zemích světa a pak připraví jednoduchá jídla, která přdstaví zejména chuť a způsob přípravy. Velmi často se stává, že se celý večírek promění na jednu velkou nutriční poradnu. Není se čemu divit – Martin Zastko je vyhledávaný nutričním specialistou s nepřeberným množstvím zkušeností a rad.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_empty_space][vc_custom_heading text=“Brouk na talíři“][vc_column_text]

Obvykle připravujeme ze zásady tyto čtyři druhy hmyzu:
  • larvu potemníka brazilského,
  • larvu moučného červa,
  • cvrčka
  • a saranče.
Sestava těchto druhů bohatě postačí na první představení. Myslíte si, že je to pořád nuda? Nevadí, nabídnout můžeme švába argentinského, zámotky bource morušového nebo štíra.
Zejména u štíra je jak příprava, tak jezení, doslova „maturitou“.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“303″ img_size=“large“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Upozornění:
Neodpustíme si malé upozornění. Dosavadná legislativa České republiky a Evropské unie neuznává hmyz jako zvěř nebo chovné zvíře. V tomto případě není možné hmyz pro účely přímé konzumace chovat, prodávat nebo z něj připravovat pokrmy. Kromě výjimky degustací a předváděcích akcí pro uzavřenou společnost. Naše akce vyhověly tomuto požadavku a jsou realizovány výhradně v tomto nastavení.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=“Jak taková akce vypadá?“ font_container=“tag:h2|text_align:center“][vc_empty_space][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“-1″ style=“pagination“ items_per_page=“16″ element_width=“3″ grid_id=“vc_gid:1459099897909-0a0a69ea-c4e9-8″ taxonomies=“46, 26, 13″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]